Nieuws en persberichten

Het is Vraag Het Vrijdag! Iedere eerste en derde vrijdag van de maand beantwoorden wij jouw vragen. Vandaag: "Mag SABAM controleren op events waar enkel niet-beschermd werk wordt gespeeld?"

Kunst Buiten! Sessies

woensdag, 01 augustus 2018

Het Forum voor Amateurkunsten organiseert in november de tweede editie van de Kunst Buiten! sessies. Die vinden plaats in Sint-Niklaas, Waregem en Turnhout.

Het is Vraag Het Vrijdag! Iedere eerste en derde vrijdag van de maand beantwoorden wij jouw vragen. Vandaag: “Hoe dienen we onze rechtspersonenbelasting in?”

RADAR Rendez-Vous Malle

donderdag, 19 juli 2018

​Tijdens de RADAR Rendez-Vous op 7 augustus kijken we vooruit naar RADAR Malle op 16, 17 en 18 november 2018.

Het is Vraag Het Vrijdag! Iedere eerste en derde vrijdag van de maand beantwoorden wij jouw vragen. Vandaag: ​"Is ons festival voldoende verzekerd?"

RADAR Rendez-Vous Leuven

woensdag, 04 juli 2018

​Tijdens de RADAR Rendez-Vous op 31 juli kijken we vooruit naar RADAR Leuven op 5, 6 en 7 oktober 2018.

Postgraduaat Open Jeugdwerk

vrijdag, 29 juni 2018

Na een succesvol eerste jaar start in oktober 2018 een nieuwe lichting studenten aan het postgraduaat Open Jeugdwerk. Het postgraduaat heeft als doel het versterken van jeugdwerkers in hun...

Missie 3 van Debattle komt met nieuwe tools en infoproducten die je bijstaan de de gemeenteraadsverkiezingen in oktober te beïnvloeden.

Zin om op pad te gaan langs de Vlaamse jeugdhuizen beroepskrachten en hen vorming te geven en te coachen? Solliciteer dan voor 'vormingswerker beroepskrachten' bij Formaat en word collega van super...

Schrijf je hier in op de Formaat nieuwsbrief.

Perscontact

Free Anckaert
(T) 0493 10 49 22
(E) free.anckaert@formaat.be