04 maart 2019
​Elke week film in jouw jeugdhuis? SAY WHAT?! Start jouw eigen FilmClub en krijg toegang tot de beste films en heel wat extra’s! De FilmClub toont 25 weken lang film voor slechts 20 euro per deelnemer! (Je leest het goed: da’s minder dan 1 euro per film)

In april-mei en juli-augustus organiseert de FilmClub GRATIS try-outs om jouw jeugdhuisbezoekers al warm te maken voor deze gezellige, boeiende, ontroerende, spannende, hilarische… bijeenkomsten in het jeugdhuis. In oktober gaat de FilmClub officieel van start! Interesse? Registreer je jeugdhuis via www.defilmclub.be/meedoen.

WAAR, WAT, HOE, WANNEER, WAT?

Jij kiest.
Bouw je jeugdhuis om tot cinemaatje, pimp je clubhuis. Donkere (of verduisterbare) ruimtes werken het best. Test het geluid vooraf een keertje. FILM IS 90% GELUID En denk eraan dat je even op dezelfde plek blijft zitten. Kussentje, anyone? Dit heb je écht nodig: een laptop + beamer + wifi.

Leden van De FilmClub kijken van begin oktober tot eind mei, met uitzondering van de schoolvakanties en twee weken vóór kerst- en paasvakantie. Elke FilmClub kiest zelf de dag en het tijdstip van de vertoning, op een vast moment in de week waarop het haalbaar is om samen te komen.

Elke FilmClub die van start gaat, krijgt een eigen account met toegang tot het filmaanbod en alle extra’s.
Elke deelnemer betaalt 20 euro lidgeld voor 25 weken film. C-R-A-Z-Y Of 10 euro bij inschrijving na de kerstvakantie.

Gratis testvertoningen in april, mei, juli of augustus 2019 zijn mogelijk op aanvraag. Interesse? Neem contact op via het inschrijvingsformulier of info@defilmclub.be. Nog meer info? Check dan www.defilmclub.be. Het programma? Hierzo: www.defilmclub.be/filmaanbod.