18 oktober 2018
Op 24 november is het Dag van de Jeugdhuizen. Meer dan 400 jeugdhuizen de sector en dus zichzelf in de kijker. Tijd om activiteiten te bedenken, organiseren en vooral ook te registeren!

REGISTREER JE ACTIVITEIT

Vanaf nu kan je jouw activiteit registeren op www.dagvandejeugdhuizen.be/activiteiten! Inloggen kan via de pagina https://dagvandejeugdhuizen.be/jeugdhuis-login/ met je zelfgekozen wachtwoord van vorig jaar.

Heb je vorig jaar geen activiteit toegevoegd en/of je wachtwoord niet gewijzigd, maak dan gebruik van de wachtwoord-vergeten pagina: https://dagvandejeugdhuizen.be/wachtwoord-vergeten/.

Lukt het toch niet of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar dagvandejeugdhuizen@formaat.be!

NODIG JE BURGEMEESTER EN SCHEPEN UIT OP JE ACTIVITEIT

Dit jaar willen we jeugdhuizen niet enkel stimuleren om een leuke activiteit te organiseren. Op deze Dag van de Jeugdhuizen hopen we dat jeugdhuizen massaal hun (nieuwe) burgemeester en/of schepenen uitnodigen, óp die kei leuke activiteit.

Het jeugdhuis kan niet zonder de gemeente en vise versa. Daarom roepen we op om je burgemeester en/of schepen van jeugd beter te leren kennen op Dag van de Jeugdhuizen ! Misschien heb je een gloednieuwe burgemeester? Dan is Dag van de Jeugdhuizen dé ideale gelegenheid om voor het eerst 'een klapke' te doen.
data/upload/assets/NietNuLaura3.1.jpg
Want het gezegde luidt: vriendschappen die starten op Dag van de Jeugdhuizen zijn voor het leven!