07 mei 2021
Na lang wachten, is het zover: 8 mei staat voor de deur! Heropstarten is niet niks en daar komt heel wat bij kijken. Om jullie zo goed mogelijk te ondersteunen, werkten wij aan een nieuw draaiboek en organiseerden wij een webinar. Dat staat nu allemaal klaar.

Formaat vzw organiseerde op donderdag 6 mei 2021 een webinar: ‘heropstart van het open jeugdwerk’. Hiermee bedoelen we werkingen met een open aanbod die zich onderscheiden van bijvoorbeeld speelpleinen, jeugdbewegingen en vakantiekampen. Werkingen die zich richten op kinderen onder 13 jaar, kijken best naar de jeugdwerkregels op de website van De Ambrassade. Voor de organisatie van evenementen verwijzen we graag door naar Ikorganiseer.be.

Het draaiboek waar al even naar uitgekeken wordt, vind je hier terug.  Telkens wanneer er wijzigingen gebeuren, passen we dit zo snel mogelijk aan. 

Kon je niet aanwezig zijn op het online infomoment? Geen nood, je kan de webinar herbekijken.
 

Tijdens de webinar kregen we interessante vragen. Deze bundelden we allemaal samen met de antwoorden op de FAQ pagina. Lees ze zeker eens na, moesten er nog zaken onduidelijk zijn.

Ook de presentatie stellen we graag ter beschikking. Opgelet, het is eigen aan deze crisis dat niets zeker is en dat er mogelijks nieuwe versoepelingen en wijzigingen komen. Check daarom altijd de laatste versie van het draaiboek. De datum van de laatste update staat steeds op de eerste bladzijde vermeld.

Heb je nog vragen, Onze ondersteuners staan voor je klaar:

Of via mail: ​vraaghet@formaat.be

Of op onze website: ​www.formaat.be/corona

Tel: ​03 226 40 83