06 juni 2019
​Sinds 2012 is Dag van de Jeugdhuizen de jaarlijkse hoogdag voor alle jeugdhuizen in Vlaanderen en Brussel. Elk jaar zetten honderden jeugdhuizen verspreid over het land hun beste beentje voor en zetten de leukste en origineelste activiteiten op poten.

Na zeven edities is nu het tijd om het concept te herdenken en opnieuw vorm te geven. We willen DVDJH jong, eigentijds en fris houden. We nemen dit jaar dan ook de tijd om het concept te herdenken. Daarom zal er in 2019 dus geen Dag van de Jeugdhuizen plaatsvinden.

Maar niet getreurd: in 2020 zijn we terug! Met een nieuw concept, nieuwe ideeën, misschien een nieuwe naam? Kortom: we'll be back. Beter dan tevoren!

En daarvoor hebben we jullie hulp nodig. We nodigen alle jeugdhuizen uit om mee na te denken over het nieuwe concept. Heb je zin om hierover mee na te denken? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar marlies.vanmaele@formaat.be . Dan houden we je op de hoogte en nodigen we je de komende maanden uit om met je ideeën aan de slag te gaan.