23 maart 2020
Formaat annuleert zijn vormingsinitiatieven tot en met 31 mei. Dit in navolging van de beslissing van de federale overheid om alle publieke activiteiten en evenementen te verbieden en de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

De komende weken en maanden zien er naar aanleiding van de coronamaatregelen te onzeker uit om onze huidige vormingsplanning aan te houden. Daarom hebben we beslist om alle vormingen van Formaat tot en met 31 mei te annuleren. We bekijken zo snel mogelijk welke vormingen op een later tijdstip kunnen doorgaan en of we een digitale oplossing vinden voor enkele vormingen en workshops.

Concreet betekent dit dat we voor onder andere RADAR Zedelgem, RADAR LIVE (FKA RADAR On Stage), EQUIPE, Netwerk Voorzitters, onze kadervorming en vormingen voor beroepskrachten momenteel oplossingen zoeken. Van zodra hier meer info over is, communiceren we meer.

Als je ingeschreven was voor één van onze vormingen rekenen we uiteraard geen deelnamekosten aan. We bekijken per opleiding of we deze op een andere datum kunnen laten doorgaan.

We hopen door deze beslissing de verspreiding van het coronavirus te kunnen beperken en de kwetsbare personen in onze samenleving te beschermen.

Met vragen over onze vormingen kan je terecht bij vorming@formaat.be