16 maart 2018
Missie 2 van Debattle komt met nieuwe tools en infoproducten die je bijstaan de partijprogramma's voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober te beïnvloeden.

Het Debattle traject maakt dat je sterk staat wanneer je met jouw voorstellen en ideeën naar de politici stapt. Probeer iedere kans en elk moment te grijpen met de tools die Debattle je aanbiedt. Nieuwe missie = nieuwe tools. Nu: missie 2 = partijprogramma's beïnvloeden.

Klop aan bij de lokale politici en vertel hen hoe jongeren morgen de stad of gemeente willen beleven. Debattle voorziet in missie 2 een heleboel tools, tips & tricks om je daarbij te helpen.

Ben je nog niet klaar voor missie 2? Klik dan eventjes terug naar fase 1 en ga aan de slag met het Debattle spel, een digitale bevraging, methodieken en veel meer.

Organiseer tijdens het weekend van 28, 29 en 30 september in jouw jeugdhuis zélf een Debattle. Dat weekend leggen overal in Vlaanderen en Brussel jongeren lokale politici het vuur aan de schenen. Met de juiste vragen. En straffe tegenantwoorden. Want twee weken later kiest je dorp of stad een nieuw gemeentebestuur. Jij hebt een stem. Dus je hebt iets te zeggen over jouw toekomst.