21 april 2021

Dokker, een webapp speciaal op maat van jouw jeugdhuis!

Met Dokker betaal je cashloos in je jeugdhuis. Het is niet alleen veiliger, het zorgt ook voor een efficiënte en snelle barwerking. Geen telwerk of gezeul met de kassa en minder kans op fouten. Dat is handig voor je werking, en voor je bezoekers! Alles samengenomen betekent dit dat de winst zal stijgen.

Trouwens, in deze tijden is het mooi meegenomen dat het bestel- en betaalproces helemaal coronaproof kan verlopen.

Wat Dokker?

Dokker is een bestel/betaalwebapp waarmee de bezoeker bestellingen plaatst en betaalt met zijn eigen gsm. In de backend worden alle bestellingen opgeslagen waardoor de mogelijkheid bestaat om rapporteringen van verkochte consumpties te bekijken. In dit systeem kan je verschillende keuzelijsten invoegen, prijzen aanpassen, enz.

Zit je nog met vragen over de mogelijkheden?
Check dan zeker onze FAQ-pagina.

Waarom Dokker?

De webapplicatie is speciaal gemaakt voor jeugdhuizen zodat zij met een betaalbaar systeem kunnen werken dat zich onderscheidt van de horeca-apps. Andere apps op de markt zijn minder voordelig. Denk bijvoorbeeld aan instap- en uitstapkosten, maandelijkse bijdragen, een hogere transactiekost per verrichting,… 

De bouwer van deze webapp is ook een goede reden om te kiezen voor Dokker:

  1. AlfaZet is met zijn 20 jaar ervaring één van de grootste en meest betrouwbare spelers als het gaat over kassasystemen.
  2. Ze zorgden voor betaaloplossingen in verschillende socialprofit organisaties zoals de overheid, hogescholen en universiteiten. Het is zelfs mogelijk dat je een systeem van AlfaZet hebt gebruikt op Tomorrowland. 
  3. Ze zijn een ethische ondernemer die geen data van gebruikers verkoopt aan derden!

Praktische info 

Kostprijs
Per transactie wordt er 0,15 euro (excl.BTW) aangerekend, hierin zit ook de Payconiqkost. AlfaZet rekent enkel 0,09 euro aan en Payconiq zal 0,06 euro factureren   

Er zijn geen instapkosten, geen uitstapkosten, geen licentiekosten, geen kosten voor de gebruiker.

Werking
Een demo kunnen we niet aanbieden maar in de PowerPoint (onderaan de pagina) kan je wel zien hoe de webapplicatie werkt en hoe de rapporten eruit zullen zien.

Elk jeugdhuis krijgt zijn eigen specifieke QR-code.  Na het scannen van de code of het intypen van de bijhorende link surf je naar de webapplicatie. AlfaZet stelt vijf gratis QR-code stickers ter beschikking aan de deelnemende jeugdhuizen.  

Een bestelling wordt rechtstreeks afgerekend via Payconiq. Dokker wordt gehost in de cloud van AlfaZet. Jeugdhuizen ontvangen de binnenkomende bestellingen via een scherm van een smartapparaat of via een printer die de bestelling automatisch afprint. Elke bestelling wordt geïdentificeerd a.d.h.v. een bestelnummer.   

Bestelprocedure
Voordat je het bestelformulier kan doorsturen naar AlfaZet, sluit je eerst een contract af bij Payconiq. Dit kan rechtstreeks via de ‘contactpersoon jeugdhuizen’ bij Payconiq of via Alfazet. 

Als dat contract in orde werd gebracht bezorg je Alfazet vervolgens het ondertekend inschrijvingsformulier. Als je de bestelling plaatst dan kan je de webapp na twee weken gebruiken. 

Het formulier vind je onderaan deze pagina.  

Ps. Enkel jeugdhuizen die lid zijn van Formaat kunnen intekenen op dit aanbod.

Contact
Formaat: jos.meers@formaat.be
AlfaZet:   secretariaat@alfa-zet.be

Vragen over de mogelijkheden of heb je bezorgdheden? 
Check dan onze FAQ-pagina!