23 april 2020
Jeugdhuizen en open jeugdwerkingen tonen zich van hun creatiefste kant tijdens deze crisistijden, zie #ilovemyonlinejeugdhuis. Sluipt er toch al eens verveling in? Behoefte aan een beetje competitie en onschuldig vertier? We’ve got the solution: de #blijfinuwkotgame voor jeugdhuizen!

Wat?

Komt het spel je bekend voor? Goed mogelijk! We lieten jeugdhuizen al eens eerder los op deze game voor Dag van de Jeugdhuizen. Met groot succes! We haalden het daarom uit de oude doos en gaven het een toepasselijke corona make-over. Mondmasker, anyone?

En anders doet het je misschien denken aan een bekend spelletje met een slang op een telefoon die je maar één keer per week moest opladen. Dat waren nog eens tijden.

Hoe?

Het spel is simpel: probeer een zo lang mogelijke polonaise die lak heeft aan social distancing te maken. Maar pas op voor de muren en de rondvliegende virussen … Iedereen kan punten verzamelen voor zijn of haar jeugdhuis.

SPEEL DE BLIJFINUWKOT GAME VIA BLIJFINUWKOT.FORMAAT.BE.

Winnaar?

Het spel blijft duren tot het moment dat jeugdhuizen hun deuren opnieuw (deels) mogen openen.

Het jeugdhuis dat aan het einde van de rit de hoogte score behaalde, gaat lopen met de hoofdprijs.

Disclaimer: jeugdhuizen die op eender welke manier valsspelen, de game proberen te hacken, of andere onjuistheden uithalen, worden gediskwalificeerd van de game. Solidariteit, je weet wel, ook hier dus!