25 november 2020
Tot en met 31 december 2020 heeft Formaat enkel een online aanbod. Coaching, vorming en ondersteuning vindt allemaal online plaats.

Dat 2020 een bewogen jaar was, mag een understatement heten. Corona houdt ons alle(e)n op het puntje van onze stoel!
Het voorbije jaar liet de jeugdsector zich van z’n meest flexibele kant zien en bleek ook het belang van het jeugdwerk binnen onze samenleving niet te onderschatten. Toch bots je als jeugdwerker ook af en toe op je grenzen. Daarom organiseren we online alternatieven om jullie te ondersteunen, te inspireren, ...

Vorming online/offline

Door corona zitten we meer online dan offline. Hier en daar wringt het digitale schoentje. Voor welke initiatieven blijf je online en welke werken toch beter offline? Tijdens deze vorming loodst Marlies De Cock (Nerdlab, Mediawijs) je door de mogelijkheden van het online en offline aanbod.

Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven deze online vorming te volgen, gaat de vorming tweemaal door: op dinsdag 8/12 en donderdag 10/12. We vragen dus om in te schrijven voor 1 van de 2 dagen en niet voor allebei. De inhoud is immers hetzelfde.

Inschrijven kan via www.formaat.be/vorming

Online coaching (Gratis!)

Is de motivatie wat zoek? Heb je even geen inspiratie meer? Wil je gewoon nog eens praten met iemand anders dan je bubbelgenoten? Je kan bij ons terecht voor persoonlijke coachingsgesprekken, geen vraag is te zot!

Om een coaching aan te vragen kan je terecht bij team Geprofessionaliseerde Initiatieven A.K.A. Team GI. De e-mailadressen vind je onderaan dit artikel.

Vast aanbod voor beroepskrachten

Ook het voor vaste Formaataanbod wordt een online alternatief voorzien, inschrijven is nog steeds mogelijk. Dit jaar nog op de planning:

2 & 3 december | Basisopleiding voor beroepskrachten – Open jeugdwerk

Meer info en inschrijvingen via www.formaat.be/vorming

3 december | netwerk coördinatoren – intervisie

Meer info en inschrijvingen via www.formaat.be/vorming


Zorg goed voor jezelf en hopelijk tot snel! Je kan ons steeds bereiken via:

Roxanne.cox@formaat.be
Sean.hendrickx@formaat.be
Magaly.dezutter@formaat.be
Charlotte.vancleemput@formaat.be
Willem.magits@formaat.be
Thomas.vancoppenolle@formaat.be
Maarten.tytgat@formaat.be