• Smart Art
  • Liesa
  • Frederik
  • Dag van de Jeugdhuizen
  • Van plan naar Jansan

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Creatief bezig zijn, voor de één dagelijkse kost, voor de ander onontgonnen terrein. Ben je op zoek naar nieuwe invalshoeken om creatief aan de slag te gaan in je jeugdhuis? Dat artistieke projecten een flinke boost aan je jeugdhuis kunnen geven, bewijzen bijvoorbeeld de verschillende bovenlokale projecten in jeugdhuizen. En omdat wat je zelf doet, nog altijd beter is, kan je op RADAR 17 zelf aan de slag met videomapping, zeefdruk of graffiti.

Je jeugdhuis is de mooiste plek ter wereld. Een plek waar je vrienden zijn, waar je je eigen goesting kan doen, waar de beste sfeer hangt. Een plek waar je kan dromen, experimenteren, doen en op je bek gaan. Een plek om fier op te zijn.