• Vluchtelingen helpen
  • Voorzitter.net
  • Mario Kart Real Life
  • Je Jeugdhuis in de Jeugdraad
  • Tim
  • Stap voor Stap Plannen en Organiseren

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Elke dag bereiken ons verhalen van vluchtelingen die alles achterlaten om een beter en veilig bestaan in Europa op te bouwen. Door de grote toestroom van vluchtelingen kampen veel Europese landen met opvangproblematiek. Voor veel vluchtelingen betekent dit opvang in vluchtelingenkampen, zoals in Calais. De omstandigheden zijn daar vaak slecht. Er zijn tal van burgerinitiatieven die de vluchtelingen een hart onder de riem willen steken en iets willen doen. Jeugdhuizen T-Klub en Tydeeh besloten spullen in te zamelen voor de vluchtelingen in Calais en brachten de goederen zelf naar Frankrijk.

"Sinds vorig jaar ben ik penningmeester in het jeugdhuis. Een maand daarvoor begon ik aan een thuiscursus boekhouden. De functie in het jeugdhuis leek me daarom een ideale aanvulling. Het staat bovendien goed op je cv. Onze vorige voorzitter begon met het gebruik van Assist. We kozen vooral voor het programma omdat het zo handig is. Wanneer je alles goed bijhoudt, zijn de verslagen heel interessant om de geldstroom in het jeugdhuis te controleren.