• Good vibrations
  • Mario Kart real life
  • Dromen van een eigen jeugdhuis
  • Dossier Aan het roer

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Achter elk straf jeugdhuis zit een sterke bestuursploeg. Een groep geëngageerde jongeren die dag in dag uit de eindverantwoordelijkheid nemen in het jeugdhuis en de koers richting toekomst uitzetten. Niet altijd een evidente taak, maar zeker een boeiende uitdaging.

Al vier jaar streven de jongeren uit de wijk Scheldeoord in Gent naar een jeugdhuis voor hun buurt. Met ondersteuning van Formaat, een mobiele jeugdwerker van vzw Jong en de jeugddienst hopen ze hun droom waar te maken. Ze organiseerden een barbecue voor de buurt, om een positieve boodschap naar buiten te brengen. Formaat sprak met Mohand, die de zoektocht naar een nieuw jeugdhuis trekt.