• Nee tegen BTW
  • Welkom in 2016
  • Goeie Gasten
  • Dag van de Beroepskracht
  • Jaarhoroscoop

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Januari 2016. Alweer 365 omwentelingen rond onze eigen aardas achter de rug. Een volledige omloop rond de zon verder. En kijk 's aan: de volgende cyclus dient zich reeds aan. Tijd om vooruit te kijken naar jouw nieuwe jeugdhuisjaar.

Met jeugdhuis Villa Caloes krijgen de jongeren van de wijk Kiel in Antwerpen een eigen plek. In deze buurt is een hoge nood aan een kwalitatief vrijetijdsaanbod voor en door jongeren. De vrijwilligers lopen helemaal warm om hun schouders volledig onder dit project te zetten. Met het nieuwe jeugdhuis willen deze ambitieuze jongeren opnieuw perspectieven creëren voor andere jongeren uit de buurt en zo het Kiel op de kaart zetten. Tarik, Yassine, Billal, Foad, Ziani, Sofian en Sofian zien het helemaal zitten.