• BTW, Hoe Zit het Ermee?
  • I DO I DO
  • Eco-Jeugdhuis
  • Young and Driven
  • Hoe Verliefd Ben Jij op Je Jeugdhuis?

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Februari, de maand van de liefde en de romantiek. Van geheime liefdes tot jarenlange relaties. Met de leifde in jeugdhuizen zit het wel goed. Maar hoe is het met de liefde tussen jeugdhuizen gesteld? Waar sommige jeugdhuizen zich binden aan een vaste partner, geloven andere eerder in een vrijblijvende relatie of in polyamorie. Eén ding is zeker: de liefde zorgt voor inspiratie.

De dag van vandaag horen we enkel slecht nieuws over onze aarde: de aarde warmt op, we eten te veel vlees, stoken onze huizen nét iets te warm en we ademen niet de gezondste lucht. Hoe kan je ervoor zorgen dat mensen, het milieu of de economie niet in gevaar komen? Ge voor duurzaam! De kunst zit hem in het sorteren, bewust te winkelen en zuinig te zijn met energie. En dat kan ook prima in je jeugdhuis.