• Imago
  • RADAR
  • Multiplek
  • Droomdag
  • Het Burgerkabinet

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Formaat Multiplek geeft je de mogelijkheid om je jeugdhuiswerking te verbreden en de infrastructuur van je jeugdhuis flink onder handen te laten nemen. Een jeugdhuis is meer dan een ruimte met een toog. Welke functies kan jouw ruimte nog meer vervullen? Hoe kan je een breder publiek aanspreken? Een expositieruimte voor lokale kunstenaars, een lokaal om studenten in te laten studeren, een plek om in te sporten, een ruimte om workshops in te organiseren, een repetitiekot voor lokale bands… De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op 19 maart staken medewerkers en vrijwilligers van Formaat de koppen bij elkaar voor een intensieve Droomdag. Samen blikten ze vooruit, droomden ze van een fantastische toekomst voor Formaat en de jeugdhuissector én bepaalden ze de grote uitdagingen. De resultaten van die dag zullen de basis vormen voor de beleidsnota 2018-2021.