• Project infrastructuur
  • Terugblikken op RADAR15
  • Binnenkijken in De Gloria
  • Sociale media in je jeugdhuis: hoe pak je dat aan?
  • Dossier Ledenliefde

Deze publicatie bestellen als gedrukte versie?

De gedrukte versies zijn gratis voor alle medewerkers van een bij Formaat aangesloten jeugdhuis.

Formaat Magazine gratis voor leden en jeugdambtenaren

Is je jeugdhuis lid van Formaat? Alle vrijwilligers in het jeugdhuis kunnen een persoonlijk abonnement op Formaat Magazine aanvragen. Ook jeugdambtenaren kunnen dat. Helemaal gratis.

Vraag jouw gratis exemplaar aan

Een abonnement op Formaat Magazine

Ben je geen vrijwilliger van een jeugdhuis en lees je toch graag Formaat Magazine? Bestel dan nu je abonnement. Voor 20 euro per jaar krijg je 4 nummers. Jeugdhuisleden en jeugdambtenaren krijgen het magazine gratis (zie links).

Abonneren

Leveringsadres

Extra

Uitgelicht

Kan jouw jeugdhuis wel een opknapbeurt gebruiken? Sinds januari 2014 kunnen jeugdhuizen intekenen op het Project Infrastructuur van Formaat. In samenwerking met verschillende partners in het deeltijds onderwijs biedt Formaat aan aantrekkelijk project aan voor jeugdhuizen om hun infrastructuur onder handen te nemen. Jeugdhuis ’t Arsenaal in Marke is alvast zeer tevreden.

Leden zijn belangrijk voor een jeugdhuis. Ze voelen zich verbonden met het jeugdhuis en zorgen voor een goede mond-tot-mondreclame. Een groot ledenaantal betekent vaak een bredere sociale inbedding en onderstreept de relevantie van het jeugdhuis. Kortom, hoe meer leden, hoe meer vreugd.