Assist Online

Assist, hét online administratie- en boekhoudprogramma

Assist is hét online administratie- en boekhoudprogramma bij uitstek. Met Assist beheer je de volledige werking van je jeugdhuis online. Het programma is vooral gekend als eenvoudig boekhoudprogramma voor kleine vzw's, maar biedt naast andere mogelijkheden zoals ledenbeheer, activiteitenbeheer, nu ook de unieke tool 'VZW-Helper'. Aan de hand van een handige VZW-Checklist en VZW-Kalender krijg je een overzicht van de wettelijke verplichtingen waaraan jouw vzw moet voldoen én wanneer en op welke manier.

Basisversie in lidmaatschap

De basisversie van Assist is opgenomen in het lidmaatschap van Formaat. Iedereen die lid is bij Formaat kan automatisch gebruik maken van het boekhoudonderdeel van Assist én de rubriek ‘VZW-Helper’.

Upgrade naar Assist Plus

Daarnaast kan je voor slechts € 99 per jaar (amper € 8,25 per maand) kiezen voor een upgrade naar Assist Plus. Hiermee beheer je de volledige werking van je vereniging online: boekhouding, vzw-administratie, ledenbeheer, adressenbestand, activiteiten, stockbeheer, werkgroepen, vrijwilligers ... Ontdek alle mogelijkheden op www.assistonline.eu.

Starten met Assist

Wil je starten met Assist? Surf naar www.assistonline.eu en kies ‘Test 30 dagen gratis’. Geef duidelijk aan dat je lid bent van Formaat.

Die eerste 30 dagen kan je de volledige versie van Assist (Assist Plus) gratis uittesten. Na 30 dagen neem je een beslissing om verder te gaan met Assist Plus of de basisversie van Assist.