Teamspirit voor jeugdhuizen

Horen jullie elkaar ook te weinig? Nood om elkaar nog eens te zien en samen te ontspannen? Schrijf jouw jeugdhuis in voor een sessie teamspirit.

Om de monotonie van Corona te breken en teams terug samen te brengen, organiseert Formaat 9 online teamspiritsessies op 19 december. Kom online twee uur samen met een Formaat begeleider en geef een boost aan jullie teamgevoel! Dit is het ideale moment om op een leuke manier terug energie op te doen en de verbinding met je team te versterken.

“Ik raad een sessie teamspirit aan omdat je in 2 uurtjes wel echt je werking versterkt en de banden tussen de kernleden verbeteren. Ik vind het ook makkelijker om eens over je werking te babbelen met een moderator erbij, die zorgt dat iedereen wel eens aan het woord komt.”

Karl, JOC De Prik

“We vonden de teamspirit sessie heel tof om in deze gekke periode te doen. We hebben samen kunnen lachen en ons groepsgevoel heeft een boost gekregen. En het mocht best nog wat langer duren!”

Myrthe, JH De Barak

Je schrijft jezelf in per jeugdhuis met maximaal 10 personen. Deze interactieve sessies zullen via Zoom doorgaan. Dit is een officiële vorming waar je achteraf een attest van krijgt. Zo kan je de inschrijvingskost achteraf recupereren via subsidies.

Schrijf je hier in. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!

  • Prijs: €30 per jeugdhuis
  • Datum: zaterdag 19 december
  • Duur: 2 uur

Zijn de plaatsen al vol? Geen nood! We organiseren snel weer nieuwe sessies!