RADAR 2019

RADAR is hét jeugdhuisweekend waar jeugdhuislovers bij moeten zijn. Formaat organiseert RADAR vier keer per jaar, in vier verschillende regio's. Zo kan elke jeugdhuisvrwijwilliger minstens één keer per jaar dichtbij huis naar RADAR afkomen. Dit zijn de RADARs die de komende maanden op de planning staan.

26-28 april: RADAR Oostende

data/upload/assets/RADAR_Oostende_facebook-omslagfoto_851x315.png

Ga in zee met RADAR Oostende tijdens het weekend van 26 tot 28 april. Maak je klaar voor een weekend zon, zee, strand en de beste workshops om jouw jeugdhuis nog beter te maken.

Ben je voorzitter, (kern)medewerker, feestbeest of bestuurder? Een weekend lang tref je op RADAR Oostende een programma waar iedereen z’n goesting vindt. In het jeugdhuis zitten veel verschillende mensen. Tijdens RADAR brengen we al die mensen samen. Om ideeën uit te wisselen. Om zich samen te verdiepen in thema’s die er voor jeugdhuislovers toe doen, van ‘meisjes in het jeugdhuis’ en ‘sfeerbeheer’ over ‘groen jeugdhuis’ tot ‘nieuwe vrijwilligers werven’ en (jawel) go-karts maken.

LET OP! Er zijn ook workshops van halve dagen. Schrijf dus voor zowel in voor de voor- als namiddag, liefst niet voor dezelfde workshop natuurlijk.

Inschrijven doe je hier.

11 mei: RADAR Select in Brussel

  • Inschrijven: nog niet mogelijk

18-20 oktober 2019 in Verloren Bos, Lokeren

  • Inschrijven: nog niet mogelijk

15-17 november 2019 in Provinciaal Vormingscentrum Oostmalle

  • Inschrijven: nog niet mogelijk