Online aanbod beginnende beroepskrachten

De basisopleiding voor beginnende beroepskrachten 2020 ziet er door de gekende omstandigheden een beetje anders uit. In plaats van de vijf thema’s behandelen we in 2020 slechts drie thema’s, namelijk: “Rol/taak/plaats van een jeugdwerker”, “Werken met jongeren” en “Open Jeugdwerk”. De thema’s “Processen om te innoveren” en “Organisatie ontwikkeling” vallen weg. De eerstvolgende opleiding “Werken met jongeren” is verplaatst naar 14 en 15 oktober 2020, meer info en inschrijven hier. Ook voor de opleiding van december “Open Jeugdwerk” kan je al inschrijven!

Tip Talks

Aangezien Formaat voorlopig geen fysieke vormingen kan organiseren, voorzien we wel graag een gratis alternatief. Met Tip Talks voeren begeleiders Dean en Magaly online 1 op 1 gesprekken met jullie. Vanuit hun ervaringen proberen ze jullie te ondersteunen, tips te geven, zodat jullie in deze bizarre periode toch antwoorden kunnen krijgen op bepaalde vragen.

Interesse in een eerste verkennend online gesprek? Geef Dean of Magaly een seintje via Mail, Messenger of Whatsapp. Hieronder nog even hun bio en contactgegevens!

We zijn er voor jullie, voor een sterk open jeugdwerk!

Dean Kenes: dean.kenes@tengoudberge.be 0473 54 15 94

  • 7 jaar professionele ervaring in het jeugdhuiswerk (Jeugdhuis Ten Goudberge)
  • ervaring als jeugdwerker, bovenlokaal projectwerker en zakelijk coördinator.
  • vormingswerker voor Formaat en lid van de RaaT van Formaat.
  • expertises: creatief aanbod, zakelijk beleid (financieel, personeel,…), organisatiestructuur, groepswerk, rol en taak van de beroepskracht

Magaly Dezutter: magaly.dezutter@formaat.be 0484 68 85 00

  • professionele ervaring als jeugdwerker in Jeugdclub ‘t Verzet
  • ondersteuner en vormingswerker geprofessionaliseerde initiatieven bij Formaat
  • ondervoorzitter en secretaris in het bestuur van Jeugdclub ‘t Verzet.
  • expertises: opleiden en coachen van (startende) beroepskrachten, vrijwilligerswerking, rol en taak van de beroepskracht