Multiplek 2020: Buitenruimte

Formaat Multiplek geeft je opnieuw de mogelijkheid om je werking te verbreden en de infrastructuur van je organisatie flink onder handen te laten nemen. Voor 2020 zet Formaat in op het thema ‘buitenruimte’. Maak kans op duurzaam buitenmeubilair en planten om je buitenruimte mee in de bloemetjes te zetten. Update: in verband met het coronavirus is de deadline om in te schrijven voor Multiplek uitgesteld naar 1 mei 2020.

Waarom?

Buitenruimte is een belangrijk thema voor jeugdhuizen en andere vormen van open jeugdwerk en zorgt ervoor dat je ook buiten je vier muren je werking kan uitbouwen. Op die manier creëer je meer zichtbaarheid, kan je contact leggen met de buurt en wordt jouw plek extra aantrekkelijk voor jongeren.

Formaat wil extra inzetten op dit thema om jeugdhuizen uit te dagen en na te denken over wat je zélf kan doen met de buitenruimte die je ter beschikking hebt.

Voor wie?

Multiplek is er voor alle leden van Formaat die over een eigen buitenruimte beschikken en die daar in 2020 iets mee willen doen. Het kan gaan om een tuin, balkon, terras, koer …

Wat bieden we aan?

Voor Multiplek 2020 ontwierp Formaat samen met Jongerenatelier Kortrijk en Sociaal Atelier Leuven duurzaam buitenmeubilair op maat van jeugdhuizen, bestaande uit zitbanken, een tafel en plantenbakken in verschillende maten. Deze meubels zijn gemaakt uit steigerhout en zijn dus bestand tegen weer en wind.

Om de plantenbakken gevuld te krijgen werken we samen met Velt. Je kan kiezen tussen verschillende zaden of bollen en workshops (moes)tuinieren.

Bekijk hier het overzicht van alle producten die we aanbieden.

data/upload/assets/Afbeelding_site_680x.jpg

Hoe kan je meedoen?

Meedoen is simpel: je vult het deelnameformulier in voor 1 mei 2020. Daarin peilen we naar hoe je buitenruimte eruitziet en je plannen. Upload ook enkele foto's van je buitenruimte. Geef het aantal banken en plantenbakken dat je wil bestellen aan en welke maten je wenst. Je geeft hier ook aan welk zadenpakket je wil bestellen en welke workshop je graag wil boeken bij Velt.

Hoe gaat het verder?

We controleren eerst alle dossiers op ontvankelijkheid. Indieners die niet aan de algemene voorwaarden van de wedstrijd voldoen, worden niet geselecteerd.

De winnaars worden geselecteerd op basis van de inhoud van het dossier. Afhankelijk van het aantal deelnemers, haalbaarheid van het ingediende dossier en motivatie bepaalt Formaat de winnende jeugdhuizen.

Checklist

  • Je bent lid van Formaat
  • Je beschikt over buitenruimte waar je zelf mag over beslissen
  • Je heb het wedstrijdreglement met informatie en algemene voorwaarden om mee te doen gelezen en aanvaard

Vragen?

Contacteer ons via multiplek@formaat.be

Onze partners

Jongerenatelier
Sociaal atelier Leuven
Velt

EcoFlora